Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Indiana

Proprietate de vânzare în Indiana

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare într-un loc bogat, dar și într-o țară liniștită trebuie să alegeți Indiana. Cunoscută ca statul Hoosier, Indiana crește într-un ritm mai favorabil decât multe alte state din Statele Unite. Statul Indiana este situat lângă Lacul Michigan. De fapt, ea se învecinează și cu Michigan, Ohio, Kentucky și Illinois.

Indiana este cel de-al 17-lea stat cu cea mai mare densitate a națiunii și 38 în ceea ce privește zona. Statul are câteva orașe metropolitane cu o populație de peste 100.000 de locuitori și multe orașe și orașe mai mici.

Datorită surplusului din industrie disponibil în Indiana, rata șomajului este destul de scăzută. Sărăcia din Indiana a fost de 3,2% în martie 2018, aproape cu un procentaj total sub media națională. Urmând tendința națională actuală, rata șomajului Indiana este în scădere, ceea ce înseamnă că există noi locuri de muncă.

Economia Indiana este foarte sănătoasă în comparație cu restul națiunii. An de an se îmbunătățește, iar diferența dintre 2017 și 2018 este minimă.

Ratele dobânzilor, deși ușor crescătoare, sunt încă atractive și încurajează piața de proprietăți de vânzare în Indiana, dar și proprietatea asupra casei. În 2018, cererea de proprietăți de vânzare în Indiana, în special casele de o singură familie, va continua să crească în 2016 și 2017.

Cu toate acestea, nu toate trandafirii vin pentru noii proprietari de case din Indiana.

Creșterea ocupării forței de muncă și ratele scăzute ale dobânzilor creează o piață imobiliară rapidă și, în unele zone cu cerere ridicată, constructorii se străduiesc să ofere suficiente locuințe independente la prețuri accesibile pentru a satisface cererea pentru o economie sănătoasă.

NAR (Asociația Națională a Agenții Imobiliari) raportează că atât vânzările de locuințe noi, cât și vânzările existente la domiciliu vor crește mai mult decât în ​​2016 și 2017. Rata de vânzare a locuințelor existente va crește cu 6,9% față de media anului 2017, vânzările de case de apartamente vor crește cu 17,1% anul acesta.

Carmel Niche, Indiana, este unul dintre cele mai bune locuri de a trăi și de a cumpăra o proprietate de vânzare în Indiana. Carmel este un oraș de aproximativ 86.000, iar cel mai apropiat oraș metropolitan este Indianapolis.

Orașul a primit evaluări excelente pentru școlile publice, locuințe, prietenie de familie, locuri de muncă, criminalitate, securitate, sănătate și fitness fizic.

Există o piață imobiliară foarte sănătoasă în Carmel și, în general, este lipsită de unele dintre problemele minore pe care o piață metropolitană a locuințelor, cum ar fi Indianapolis, ar putea trăi ca cazare prea scumpă și o mică ofertă.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 26489

DE VÂNZARE 4 camere, Indiana, Lake County, Gary, 716 Tyler Street Gary, IN 46402, USA

365,441.72RON
DE VÂNZARE
4 camere

159.61 m²
Mare acasă 2 etaje, cu 4 dormitoare, 2 bai si o tona de potențial. Aproape de expres, biserici, si facilitati medicale. (Are nevoie de Renovări). Vanz...
Cod. 9364

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Indiana, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

114,200.54RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

20000 m²
2 acasă poveste cu subsol nu amenajate. 1.5 bai.
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB